Sitemize hoşgeldiniz.
Tarih: 03-29-2024
Saat: 10:58

Erzincan Evden Eve Nakliyat, 0534 552 50 14 I Evden Eve Nakliyat Erzincan

Erzincan Evden Eve Nakliyat, Erzincan Başta olmak üzere tüm Türkiye evden eve taşımacılık hizmetini sunmaktayiz
Site Map Contacts anasayfa

%100 Müşteri Memnuniyeti

K3 Belgemiz

Evden Eve Nakliyat

Buradasiniz: Ana Sayfa » Archives for Şubat 2017
yazarYazar: erzadmin | tarihTarih: 5 Şubat 2017 / 9:02

Evden eve nakliyatta kullanılan araç ve gereçler

Taşınma oldukça zahmetli ve yorucu bir iştir. Eşyaları sınıflara ayırarak kolilemek, her birinin dikkatle ve özenle taşınması ve yeniden yerlerine yerleştirilmesi tam bir ekip işidir. Tam da bu durumdayken ve işin içinden çıkamazken Erzincan nakliyat olarak devreye giriyoruz ve tüm bu işleri sizin yerinize uzman kadromuz ile biz gerçekleştiriyoruz. Artık derin düşüncelere dalıp geceleri uykularınızı kaçırmanıza ve strese girmenize gerek kalmadan bu işi rahatlıkla yapacak olan bize teslim etmeniz yeterli olacaktır.

Uzun yıllardır bu sektörde faaliyet gösteren Erzincan evden eve nakliyat bin bir özenle, yüksek fiyatlar ödeyerek ve her detaya dikkat ederek aldığınız eşyalarınızı güvenilir ve işinde uzman olan personelimiz aracılığıyla özenli bir şekilde tek tek sarılmaktadır. Kırılacak ve hassas olan eşyalarınız ise köpüklü ve özel bezlerle sarılarak hiçbir şekilde zarar görmeyecek olan kutulara konularak, dikkatle nakliye aracına yerleştirilir. Araçlarımız ise çelik kasalı ve kapalı olan kamyonlardır. Eşyalarınız nakliye aracına sabitlendiği için her hangi bir dağılma ve zarar görme söz konusu bile değildir. Ağır ve taşınması zor olan eşyalarınız asansörlü taşımacılık Erzincan seçeneğimizle hem zaman kaybı olmadan hem de zarar görmeden taşınmaktadır. Vinçli asansör ile hem balkon hem de pencerenizden kolilerin ve eşyaların sevkiyatı daha da kolay olmaktadır. Bu sistemde sağlam halat ve duruma uygun araç gereçler kullanılmaktadır.

Tüm bu bilgileri görselleri ile birlikte http://www.erzincanevdenevenakliyatci.com/ adresinden rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, güler yüzlü ve yardımsever personelimiz ile birlikte sizin yüzünüzü güldürmek bizim en önem verdiğimiz konulardan bir tanesidir. Taşınma işini daha fazla kafanıza takmanıza gerek kalmadan sizin yerinize biz hallediyoruz. Yapmanız gereken bizi arayarak, gerekli olan bilgileri edinmenizdir.