Sitemize hoşgeldiniz.
Tarih: 03-28-2024
Saat: 18:05

Erzincan Evden Eve Nakliyat, 0534 552 50 14 I Evden Eve Nakliyat Erzincan

Erzincan Evden Eve Nakliyat, Erzincan Başta olmak üzere tüm Türkiye evden eve taşımacılık hizmetini sunmaktayiz
Site Map Contacts anasayfa

%100 Müşteri Memnuniyeti

K3 Belgemiz

Evden Eve Nakliyat

Buradasiniz: Ana Sayfa » Archives for Mayıs 2016
yazarYazar: erzadmin | tarihTarih: 19 Mayıs 2016 / 18:11

ÖZENLİ VE GÜVENLİ NAKLİYE HİZMETLERİ

Taşınmak, aylar öncesinden insanları strese sokan bir meseledir. Her aşaması ayrı zahmetli ve yorucudur. Taşınma işlemi bittiğinde kırılan, zarar gören parçalar olduğunu görmek de bu çekilen stresin yanına bir de moral bozukluğu eklenmesi anlamına gelmektedir.

Taşınma işlemi günler boyu uğraşılması gereken bir işti Erzincan Nakliyat’tan önce. Eşyaları toplamak, kutulamak, dolap ve benzeri eşyaları söktürmek ve tabi tüm bunları taşıyacak olan kişiler gelene kadar tamamlamış olmak gerekirdi. Taşınmanınbu işlerden çok daha önemli olan kısmı ise hem eşyalarınız taşınırken gerekli özenin gösterilmemesi hem de zarar gören eşyalarınızla ilgili hiçbir şey talep edememe durumunun ortaya çıkmasıydı. Tüm bunları yapabilmek için bir çok farklı yerle bağlantı kurmak gerekirdi. Kutulama işlemlerinde günlerce emek harcamak, montaj ve parçalama işlerinde tesisatçı ve marangoz ayarlamak, eşya taşımak için işi dikkatliyapacak kişileri araştırmak  ve nakliye için uygun aracı bulmak gerekirdi. Hepsinin sıralı ve koordineli olması da yine taşınan kişinin becerinize kalıyordu. Ama artık bütün bu zahmeti çekmeye ve günlerce uykusuz kalmaya gerek kalmadı. Çünkü Erzincan Nakliyatbu hizmetlerin hepsini sizler için düşünüyor ve eşyalarınızı kutulamaktan başlayıp, yeni evinize taşıyıp monte etmeye kadar gereken tüm hizmetleri sizlere tek bir elden sağlıyor.

Erzincan’da yaşayanların taşınma konusunu dert etmesine gerek kalmadı. Bolu Nakiliyat, Erzincan evden eve nakliyat hizmetleri sunarak sizler için güvenli ve stressiz nakliye hizmetleri sunuyor. Önce gelip sundukları ücretsiz ekspertiz hizmetleri ile eşyaların durumunu, özelliğini, ihtiyaçları olacak malzemeleri ve geniş araç filolarından hangi aracı kullanacaklarını tespit ediyorlar. Eşyalarınızın durumuna göre onların  kırılmayacakları ve yıpranmayacakları kutuları seçerek, kutulama işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Bünyesine ekledikleri tesisatçı ve marangoz ile birlikte dolapların ve makinelerin söküm ve montaj hizmetlerini eş zamanlı olarak yürütüyorlar. Ev kaçıncı katta olursa olsun uygun bir strateji ilenormal veya asansörlü taşımacılık hizmetlerini gerçekleştiriyorlar. Asansörlü taşımacılık Erzincan deyince akla gelen en önemli marka olan bu firma, bu marka değerini, eşyanın yapısına uygun, dengesini ve ağırlık merkezini göz önüne alarak yaptığı taşıma hizmeti ile hasarsız ve profesyonelce yapığı  nakliye işlemleriile kazanmıştır.Bunun yanındaeşyanızın miktarına göre seçtiği araç ile onları aracın içine sıkıştırmak yerine zarar görmeyeceği şekilde yerleştirerek nakliyesini gerçekleştirmekte ve yeni evinize götürüp kurulumunu yapmaktadır. Tüm bu dikkate rağmen yine de zarar gören bir eşyanız olursa mağdur olmamanız için taşıma öncesinde sizinle sigorta sözleşmesi yaparak, zarar gören eşyanızı geri talep etmenize de olanak sağlamaktadır.

Evden eve taşıma hizmetleri, Erzincan nakliyat hizmetleri yaparken en önemli olan noktanın müşteri güvenini kazanmak ve kaliteli hizmet vermek olduğuna inanan Erzincan Nakliyat kurumsal ve bir firma olarak müşteri memnuniyeti doğrultusunda adımlarını atmaktadır.Bir çok farklıbağlantı kurarak organize edeceğiniz taşınma işlemini, tek bir elden, organize bir şekilde ve uzman kadrosuyla yapmakta ve sizin gereksiz yere onlarca yere para harcamanız yerine toplamda bu işi çok daha uygun bir fiyata mal etmenize olanak sağlamaktadır.Hizmetleri ve firma hakkındaki ayrıntılı bilgilere ulaşmak için http://www.erzincanevdenevenakliyatci.com/adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.